Predstavljanje kakvo nije viđeno: Igrači Galatasaraya gledaju u kop i čude se ko vodi navijanje..

Turci "prekucali igricu"

Predstavljanje kakvo nije viđeno: Igrači Galatasaraya gledaju u kop i čude se ko vodi navijanje..

Admin Čaušević

Turska nacija možda i nije toliko uspješna u fudbalu koliko je zaluđena ovim sportom. Navijači u toj zemlji su zasigurno među najstrastvenijim na svijetu i konstantno pomjeraju barijere svojim originalnim potezima.

Ovo ljeta sve tri istanbulska velikana su napravila niz fantastičnih transfera, a posljednji u nizu je realizovan ovog vikenda.

Hakim Ziyech je konačno pronašao novi klub i karijeru će nastaviti u Galatsarayu gdje je predstavljen na originalan način.

Naime, nakon što je Galatasaray u derbiju pobijedio Trabzonspor sa 2:0 igrače Cimbomboma je dočekalo pravo iznenađenje.

Kada su krenuli ka tribini da se pozdrave sa najvjernijim navijačima ostali su u čudu kada su vidjeli ko vodi navijanje.

Oglasi

Sa vođama UltrAslana bio je Ziyech koji je poveo navijanje i na noge digao cijeli stadion. Nema sumnje da se radi o predstavljanju kakvo do sada nije viđeno u svijetu fudbala. 

Tako je kontroverzni Marokanac nakon neuspjelih ljekarskih pregleda u Al Nassru konačno uspio pronaći novi klub te napustiti Chelsea.

Ziyech je samo jedno u nizu zvučnih imena koji su proteklih sedmica stigli u Tursku. Tako je Galatasaray otkupio Maura Icardija, dok je potpisan i Wilfried Zaha koji je slvio za zvijezdu u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Odličan posao odradaio je i Fenerbahce koji se pojačao Edinom Džekom, Dušanom Tadićem i Fredom, a naredni koji stiže je Dominik Livaković.

Nisu spavali i u Bešiktašu što su potvrđuju transferi Ante Rebića, Alexa Oxlade-Chamberlaina te Milora Rashice.

Top Komentari

Drakula
Kad je Stanojevic vodi navijanje na Koševu jos kad je bio Halalolsun hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi