27

Komentari (27)

Tusanj37
Ja bih ovom trolu dini porucio da ide sta radit a ne po citav dan srat po podrinjcima i navece trazit od mame petaka da proseta gradom!!
Dino_2000
@Tusanj37 Vidis seljacicu kako si se sam otkrio.Sto ce ti ovo Tusanj37,nemoj se stiditi odakle si sisao.Znam da nema brojeva pa mozes i Krke bb.
Tusanj37
Goljo mali ja rodjeni!!A vjeruj mi za par dana sam dole neces se ti vise kurcit!!
Tusanj37
Pitaj mamu za petaka ako nema dat cu joj ja za 1 sat prekovremenog tako da i tebi moze dat citavog cetera!!
Bulle
Super za BiH fudbal, nadam se da ce bit uspjesan trener, a ove zelje Husica da se ostvare konacno da imamo stadion kako treba i klub malo ozbiljniji za Evropu, moze i repka igrati na njemu ave u svemu super za Tuzlanski kanton, za drzavu BiH
magistar
Za 2 mjeseca, promijeniće vas još dvojicu, a sreća da ste uzeli dosta bodova na početku pa opstanak barem ove godine izgleda realno. Za ubuduće pitanje???
Alpasinacxx
Sa ovim stikerima djeluju kao vozači formule jedan. :D Sretno Balja, dobar marketinški potez Husića.
Podrinac007
Sretno momci. Titula i samo titula
Ado
casimiro
Joj suplje..Svaki trener prica isto!
Dino_2000
Pravi izbor Baljicu, i dedo ti je predvidjao da ces jednog dana voditi TC.
Dino_2000
@meks01 Opet greska.Nije on tuzlacima nabio kompleks.On pokusava da se dodvori tuzlacima, a mi to ne zelimo.Džaba ti pare,jednostavno ne ide brate,kad cujem goram i dolam hoce nesto da mi bude.
dosadnoje
Pa zato i jeste sada u takvoj situaciji, nema te za germe, hahahaahahah ne valja vam Azmir
Dino_2000
@meks01 Ne znam zasto se idioti u svakom tekstu o Azmiru Husicu zakace za Slobodu.Nemam nista protiv njega,cak mi je i drago sto covjek ulaze u sport.Ali kad procitam od pojedinaca koji su otisli gledati dvije ili tri utakmice TC i to besplatno, i on misli da zna sve o fudbalu.Eto covjek kaze hoce da pravi moderan stadion,odlicno, nek mu grad da zemlju nek pravi, a mi cemo Slobodu gledati ili u PL ili ako krene po zlu u federalnoj ligi, ali nemoj da mi se neko iz Krka,Glogove ili ne znam odakle sve sikira za Slobodu.
Podrinac007
Za tvoju slobodu nas zaboli K Haha
Dino_2000
@Podrinac007 Ma ja ba, nek je dzzabalame navijao bi ti i za Karaadzica.
elvirbaljic
hahaha, visi te na objavama o nama, natjecete se ko ce sta napisati (ruzno). Nemoze te da podnesete da je neko u bilo kom smislu ispred vas..Gorki se gasi a vi o Azmiru...hahaha
Zeleni_zub
vidi što mu na džemper polijepiše naljepnice, hahahaha
Grohot
Hhahhahh blam od samog starta...nakon reala u tuzla city :))) idi pjevaj elvire pametnije ti je
BiHScout
kako su ljudi ljubomorni sto ce klub biti najaci u bosni ali **** ga covjek je jedini koji obecanja ispunjava jer i ima te pare :P
Grohot
bajke su na 5 katu gospon skaute
BiHScout
jednu rijec sam razumijo brate zivim u austriji a bolje znam nas nego ti
milivoje
Harmonikaš i papak,yebem te fudbale!
Tah
Koji kupi do sada zarađenim parama i tebe i komplet tvoje prezime. Mislim užu i širu familiju i sa očeve i materine strane. Dodatno; NA****M TI SE MATERE.
Mostar
Kako si se udebljo... Trcat sad da gradzanima
sloboda72
Je li tačno ovo što se priča za Dudića?
Mostar
Sta se prica objelodani
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.