Predstavljeni dresovi Milana za narednu sezonu

Bez većih promjena

Predstavljeni dresovi Milana za narednu sezonu

S. Grebović

Fudbalski klub Milan će i naredne sezone, za razliku od ekipe Juventusa, igrati u prugastoj garnituri dresova.

Što se tiče izgleda samog dresa, imaće i koju prugu više. Možemo zaključiti da je Puma obavila dobar posao, a ovaj dres neodoljivo podseća na dres kluba iz sezone 1998/99.

Također, predstavljene su druga i treća garnitura dresa, koje su također zanimljive, a posebno je zanimljiva treća.

Ekipa Gennara Gattusa je prije neki dan ispala iz polufinala kupa Italije od Lazija i tako ostala bez šanse za jedini trofej u sezoni. Što što Rossonerima do kraja preostaje jeste borba za mjesta koja naredne sezone vode u Ligu šampiona.

Trenutno su na četvrtom mjestu sa 56 osvojenih bodova, koliko ima i petoplasirana Atalanta, koja je na poziciji ispod zbog lošijeg međusobnog omjera. Roma je šesta sa 55, dok Torino ima 53 osvojena poena.

U nastavku pogledajte u kojim će dresovima sedmorostruki prvak Evrope igrati u narednoj sezoni:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi