Pregovori počeli, Coutinho se vraća u Premier ligu?
Foto - EPA

Agent razgovara o transferu

Pregovori počeli, Coutinho se vraća u Premier ligu?

M. Šljivak

Philippe Coutinho bi se mogao vratiti u Premier ligu.

Za brazilskog fudbalera u Barceloni odavno nema mjesta. Najavljeno je kako će on biti jedan od onih koji će napustiti klub, a karijeru bi Coutinho mogao nastaviti u Arsenalu.

Katalonski Sport tvrdi da je agent Kia Joorbachian počeo pregovore s londonskim timom. Za sada je to početna faza pregovora, ali neće biti nikakvo iznenađenje ako 28-godišnji Brazilac ponovo zaigra u Premiershipu, gdje je imao nekoliko odličnih sezona u Liverpoolu.

Pored Coutinha isti agent pregovara s Arsenalom i o dovođenju napadača Real Sociedada Williana Josea na Emirates i bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovaj duo pojačati Topnike.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Coutinho je prethodnu sezonu proveo na posudbi u Bayernu. Njemački klub nije želio da otkupi ugovor, a vidjet ćemo hoće li Topnici odlučiti na taj potez ili će Coutinho doći na posudbu.

Barcelona za jednogodišnji posudbu traži 12 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Ko god ga kupi brzo će se pokajati nula od igrača živa propast
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi