Pregovori su počeli, Ibrahimović oblači dres iz snova?

Na izlaznim vratima LA Galaxyja

Pregovori su počeli, Ibrahimović oblači dres iz snova?

Šveđanin Zlatan Ibrahimović i dalje aktivno igra nogomet, i to na zavidnom nivou za jednog nogometaša koji danas puni 37 godina.

Ibrahimović još nema namjeru da 'okači kopačke o klin', međutim ugovor koji ima sa Los Angeles Galaxyjem do 2019. godine najvjerovatnije neće odraditi do kraja, pošto se iza kulisa sprema bomba.

Posljednje informacije iz inostranih medija govore kako Ibrahimovićev agent Mino Raiola pregovara sa čelnicima Milana oko njegovog povratka na San Siro. Rossonerri traže prihvatljivo rješenje u napadu, a trener Gattuso je izrazio želju da to bude igrač koji ima iskustva u Seriji A, što Ibrahimović svakako ima.

Zamišljeno je da Ibrahimović u Milan dođe u januaru i potpiše ugovor do kraja sezone, a ukoliko bi se pokazao kao pojačanje, poslije bi se razgovaralo o produženju saradnje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije tajna da Ibrahimović i njegova supruga obožavaju Milano i da tu planiraju živjeti kada Šveđanin i zvanično završi karijeru. Iako je kroz karijeru nastupao za veliki broj klubova, Ibrahimović nije skrivao da se najbolje osjećao u Milanu i da mu je to najdraži klub.

Podsjetimo, Ibrahimović je svojevremeno za dvije godine provedene u Milanu postigao 56 pogodaka i osvojio Scudetto.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir
Kada osvoji LŠ neka se javi a do tada sva scudetta, prvenstva i kupove neka zadrži u svojoj romskoj čmarčini, pašče jedno arogantno.
4 35
Seva1956
Treba nam u Evropi da ga još malo gledamo i da uživamo.Ako nisu starci Ronaldo i Mesi, nije ni Zlatan . Ako ništa, jači je od njih.
27 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti