Pregovori u završnoj fazi, Dejan Lovren karijeru nastavlja u Seriji A

Obući će dres Rome

Pregovori u završnoj fazi, Dejan Lovren karijeru nastavlja u Seriji A

E. Škorić

Roma i Liverpool intenziviraju pregovore o Dejanu Lovrenu.

Hrvatski reprezentativac će sasvim sigurno napustiti Liverpool pošto nema zagarantovano mjesto u prvih 11, a njegov novi klub bi trebala biti Roma.

Iako se povezivao s Milanom tokom ljeta, sada je na pragu prelaska u Romu, koja će ga dovesti na posudbu s mogućnošću kupnje na kraju sezone za 18-20 miliona eura.

Rimljani su bili u potrazi za stoperom nakon što su Kostasa Manolasa prodali Napoliju i na kraju su ga pronašli na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lovren (30) mora da odigra određeni broj utakmica kako bi Vučica imala obavezu da ga kupi po isteku posudbenog ugovora.

Podsjećamo, Lovren je u Engleskoj od 2013. godine. Prvo je igrao u Southamptonu, a onda je prešao u Liverpool čiji je član već pet godina.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
opet ce Roma imati najgoru odbranu u ligi, svaka cast
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi