Prekid u Poljicama: Izrežirana utakmica koja će se brojati u novčanicama

Sudija prekinuo meč

Prekid u Poljicama: Izrežirana utakmica koja će se brojati u novčanicama

E. Čaušević

Fudbaleri Svatovca danas su na domaćem terenu igrali protiv Dinama u okviru 28. kola Druge lige FBiH (Sjever), no meč je prekinut pred sami kraj.

Deset minuta pred završetak utakmice Dinamo, koji se bori za opstanak, vodio je sa 3:2 protiv Svatovca, no glavni sudija je prekinuo meč.

Naime, u svega nekoliko minuta Svatovac je ostao s dva igrača manje nakon što su crvene kartone dobili golman i napadač ekipe iz Poljica. Nakon toga desio se nasrtaj na sudiju koji je potom označio prekid meča. Svatovac se nakon svega oglasio na Facebooku.

"Čehajić domaćinu donio izjednačenje, a zatim minutu kasnije glavni sudac meča dodjeljuje našem čuvaru mreže crveni karton. 5 minuta kasnije autogol Vukovića za 2-3! U kontranapadu domaćina, glavni sudac meča dodjeljuje drugi crveni karton našem igraču, a zatim nasrtaj na glavnog sudca okarakterisan je kao prekid! Iscenirana i izrežirana utakmica koja će se brojati u novčanicama! Drugi prekid Ćulapa na Krušicima u samo godinu dana! Smiješna li si ligo bez briga!", poručili su iz Svatovca.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi