Svatovac odgovorio Gradini: A, insert kad vaš službeni predstavnik ulazi s metalnom šipkom na teren?

Nastavlja se "bitka" i nakon 90 minuta

Svatovac odgovorio Gradini: A, insert kad vaš službeni predstavnik ulazi s metalnom šipkom na teren?

E. Čaušević

Fudbaleri Gradine iz Srebrenika prethodnog vikenda poraženi su na domaćem terenu od Svatovca (2:1) u okviru 27. kola Druge lige FBiH.

Nakon utakmice klub iz Srebrenika je poručio da su ogorčeni na dešavanja s utakmice protiv Svatovca, odnosno na sudijske greške. Iz Gradine su poručili da taj problem nije bio samo u meču protiv Svatovca, već tvde da se kroz cijelu sezonu ponavljaju iste neregularnosti što se tiče njihove ekipe.

Iz Gradine su objavili na svojoj Facebook stranici zvanično saopštenje uz koje su postavili i inserte s utakmice protiv Svatovca. Čelnici kluba iz Srebrenik tvrde da je sudijska trojka Ćulap - Mehanović - Grgić pobrinula da unište još jednu fudbalsku predstavu i to na štetu Gradine.

Nakon što smo prenijeli saopštenje kluba iz Srebrenika i objavili na Facebook stranici SportSport.ba u komentarima su se oglasili i iz Svatovca. Klub iz Poljica želio je na taj način da prenese svoju stranu priče s utakmice protiv Gradine koja se igrala minulog vikenda.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"OFK Gradina Srebrenik Samo zalutali na ovaj meč mogu reći da su sudijske greške odlučile pobjednika! Čestitke kapitenu Andriću, i najmlađem timu (U21) na fer i sportskom nadmetanju, u duhu kakav treba s terena prenijeti na tribine. A kad ste već isjekli ove sporne momente, zašto ste zaboravili na neprimjereno ponašanje službenog predstavnika OFK Gradina, koji je držeći metalnu šipku u ruci, ulazeći u teren, prijetio prvom pomoćniku Mehanoviću. Baš lijepa slika, kakvu treba baciti u eter. Ako vam takve osobe vode klub, teško da ćete izboriti plasman u 1.ligu FBIH, i naredne sezone!", poručili su iz Svatovca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi