Prekinut meč Albanije i Makedonije

Zbog vremenskih neprilika

Prekinut meč Albanije i Makedonije

Meč Albanije i Makedonije koji se večeras igrao na Loro-Borici stadionu u Skadru prekinut je u 80. minuti.

Susret ove dvije selekcije okarakterisan je kao utakmica visokog rizika, ali prekid se nije desio zbog toga, već zbog velikog nevremena koje je pogodilo ovaj grad.

Sudac utakmice je procijenio da su uslovi za igru nemogući i prvobitno je poslao igrače u svlačionicu na kratki odmor, ali je u međuvremenu stadion potpuno ispražnjen. Vrijeme se nije promijenilo i gotovo sigurno ovaj meč neće biti završen večeras.

Rezultat je do pomenutog prekida bio 1:1. Albanija je vodila sa 1:0 golom Sadikua iz 9. minute, dok je gol za Makedoniju postigao Alioski u 51. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi