Prelijepe fotografije iz Trening centra Bologne: Siniša Mihajlović ponovo trči!

Pobjeđuje opaku bolest

Prelijepe fotografije iz Trening centra Bologne: Siniša Mihajlović ponovo trči!

Srbijanski trener Siniša Mihajlović na pragu je da pobijedi leukemiju.

Šef stručnog štaba Bologne u posljednjih nekoliko sedmica osjeća se sve bolje a to potvrđuju i današnje fotografije iz Trening centra njegovog kluba.

Mihajlović je po prvi put poslije dugo vremena počeo da trči. Kako prenosi Corriere dello Sport trčao je oko sat vremena prije nego što je u Trening centar stigao direktor Riccardo Bigon s kojim je Mihajlović razgovarao nekoliko minuta prije nego što je napustio Trening centar.

Podsjetimo, nekadašnji as Lazija i Intera bori se s leukemijom od prošlog ljeta, ali ni u jednom trenutku nije odustao od vođenja ekipe iako je većinu vremena provodio u bolnici.  

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se kako bismo ga u nastavku Serije A mogli stalno viđati pored aut linije za razliku od dosadašnjeg perioda kada je često mečeve gledao iz bolničke postelje.

Top Komentari

prka
Bas su prelijepe... Kontam da ih uokvirim negdje u sobu okacim ?
0 2
Bospol
Jos jedan dokaz lutajucih kvazinovinara portala sportsport
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi