Premierligaš uhvatio bivšeg napadača u krađi: Kada nam misliš to vratiti?

Prozvan fudbaler Newcastlea

Premierligaš uhvatio bivšeg napadača u krađi: Kada nam misliš to vratiti?

Dwight Gayle od 2016. godine brani boje Newcastle Uniteda, ali kada je napuštao svoj prethodni klub očigledno je "zaboravio" razdužiti opremu, a danas je i uhvaćen u ovoj krađi.

Nije neka krađa, ali su očigledno u Crystal Palaceu, klubu iz kojeg je stigao u Newcastle, računali da će vratiti svu opremu prije nego što se zaputi ka St. James' Parku.

Naime, upravo je na stadionu Newcastlea Dwight Gayle "uhvaćen" kako i dalje koristi kofer Crystal Palacea, što nije promaklo ni klubu iz Londona pa su ga ubrzo "prozvali" na Twitteru.

Na zvaničnom Twitter profilu su iz kluba postavili fotografiju Gaylea sa koferom i šaljivo poručili svom nekadašnjem napadaču: "Kada ćeš nam ovo vratiti?"

Ubrzo se "prozivkama" pridružio još jedan bivši klub Dwighta Gaylea, Peterborough United. I u ovom klubu su se zapitali da nije slučajno zadržao jedan njihov kofer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi