Nedjelja u znaku Premijer lige: Četiri meča i dva derbija

Program počinje od 13 sati

Nedjelja u znaku Premijer lige: Četiri meča i dva derbija

Edmir Škorić

U nedjelju će biti odigrane preostale četiri utakmice 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nedjeljni program počinje već u 13 sati utakmicama u Kaknju i Tuzli, a derbiji su na programu od 15 sti na Grbavici i u 17 sati u Banjaluci. Nije isključeno da danas dobijemo i jesenjeg prvaka, a tome je za sada najbliži aktuelni prvak BiH, FK Sarajevo.

U 13 sati Mladost će ugostiti Zrinjski. Gosti iz Mostara imat će ulogu favorita, no Mladost je ove sezone već skidala skalp velikanima, pa svakako da ima pravo da vjeruje u dobar rezultat i danas. Zrinjski nakon poraza od Željezničara traži bodove koji će ga vratiti u sami vrh.

Kvote za utakmicu Mladost - Zrinjski pogledajte na sajtu MOZZART kladionice.

U Tuzli Sloboda dočekuje Krupu. Nakon teškog poraza na Pecari, Tuzlaci će učiniti sve da se iskupe svojim navijačima, a dolazak Krupe može da bude idealna prilika.

Kvote za uitakmicu u Tuzli pogledajte OVDJE.

Željezničar za sada uz Sarajevo izgleda najbolje, a Plavi mini-seriju od dvije pobjede žele da nastave danas iako je jasno da tim Amara Osima nema prostora za opuštanje i mora dati 120 posto ako želi pobijediti Široki Brijeg, koji u posljednje vrijeme diže formu i igra sve bolje.

Željezničar je na minus pet u odnosu na vodeće Sarajevo i svakako da nema namjeru odustati od titule, a eventualna današnja pobjeda zadržat će ovaj tim u samom vrhu.

Plavi su favoriti, a kompletnu ponudu pronađite OVDJE.

Na Grbavici imaju svoju računicu, ali nadat će se također da bi Sarajevo moglo biti zaustavljeno u Banjaluci u derbiju kola. Borac teško pada u svojoj tvrđavi, ali ako neko može da prekine tu seriju, onda je to bez dileme ekipa sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred nama, dakle, četiri meča i dosta neizvjesnosti, kolo prije kraja jesenjeg dijela sezone.

Kvote za derbi u Banjaluci imate na sajtu MOZZART kladionice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Igraj Sarajvoooooooo igraj i pobijediiiiiiiii
4 2
BlueBoys
Željeznićar za život cijeli!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi