14

Komentari (14)

Roodjeniiiiii
Nije da zrinjski nije dobar, al isto tako je cijelu sezonu imao fer sudjenje manje vise. Da su ostali imali isti tretman bila bi manja bodovna razlika, gledam fudbal realno, dobri su al nisu barcelona, budimo realni. Ekipa su koja je od ostalih timova bolja za trenera i nemanju bilbiju.
plemic
do nas nije, kec k'o kuća, ostalo zavisi od borca.
denimen9
Čestitke Zrinjskom i Profi na nogometu koji naši tereni do sada nisu vidjeli. A Ujkama iz Međugorja samo pleska pomaže.
bk123
Zrinjski je pravak i to će se potvrditi ovo kolo ,il' možda sljedeće il' za dva kola uopće nije bitno. Naravno volio bih da pobijedimo Sarajevo al volio bih da to večeras ne bude dovoljno za matematičku potvrdu.
prostecinjenice
E moj Bosnjo sta si dopustio da ti titulu uzimaju kojekakvi klubovi sa predznacima HŠK, prosle godine Borac, ni jedni ni drugi ne vole drzavu koje su prvaci, a glupe balije jos krenu navijat u Europi za njih, kaze popravljaju nam koeficijent, kakvi smo nije ni cudo sto nas svi handre.
bk123
ti nisi dobar...pa nije BiH država samo Bošnja i ****** kako ti očigledno pogrdno nazivaš. BiH je država 3 konstitutivna naroda, svi koji to ne priznaju gori su od ovih što traže odcjepljenje, jer i traže ga zato što ti sam ne priznaješ svoju državu i daješ im povoda da traže nekakva odcjepljenja. BiH je naša i vaša i njihova dok to ne prihvatimo svi nema nam naprijed...
prostecinjenice
BiH je država svih koji je vole! Onima koji je ne vole nije mjesto u BiH, mjesto je onima koji su se borili za nju, a ne onima koji su je uništavali u ratu. Vjera bitna nije kad neko voli državu u kojoj živi.
Ajax11
25 bodova prednosti U našoj ligi, koda su sklopili ekipu svijeta...smješno
unioni
Ovi ako uzmu prvo mjesto, a hoće, dobro će odigrati i u Ligi, pazi šta ti kažem, a nema ti sta smiješno biti jer koliko god ih sudije pokušavaju oštetiti za koji bod oni opet golove daju...
Ajax11
Jarane, samo protiv Borca su imali loše sudjenje- sve ostale tekme i veiše nego dobro! Znalo se da su oni poslje Borca bili na redu da uzmu titulu. Sarajevo je imalo 13 bodova prednosti i savez nije dozvolio da se odmakne još više, jer Vico naravno radi sve po nalogu Dodika i protiv grada- Zrinjski naravno smije, braća su postali- danas ce te sudije opet ukopati, nije dzaba naš trener spomenuo fer sudjenje ...zna šta ga čeka- kvota na Sa 6.5 ...Koda igramo protiv Reala
lalinjo
Ti si malo nešto pobrkao,Sarajevo od prošle sezone kad je imao prednost od 13 bodova je sam prokockao,čim su ušli u drugi dio sezone se vidjelo da to nije to,također je neumjesno uspoređivati Sarajevo od prošle sezone i Zrinjski ove sezone,Zrinjski je jači tri puta od prošlogodišnjeg Sarajeva,pa ni loše suđenje im ne može ništa. A tvoja teza da je Zrinjski ove godine morao biti prvi i ta tvoja priča ti ne drži vodu,a znam da je ljubomora gadna stvar koja čovjeka jede iznutra do smrti,mijenjaj se čim prije.
bk123
kralju reci nam tko je sljedeće godine prvak,tko ispada da uzmemo lovu na kladionici
UM1905ZM
Popusis nam ga Ajaxeeee
Manager
smiješan je tvoj komentar, potrebno je sklopiti ekipu svijeta da se osvoji BHPL jel ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.