6

Komentari (6)

user1655831611
Ne znam zašto ali imam neki osjećaj da će Borac pobjediti večeras ne znam zašto i odkud mi to
Manager
Sarajevo nema sta traziti protiv Borca kada je Milos Gigovic u sastavu Banjalucana
Miha123
bili su i vama sudci samo ste brzo zaboravili kad je zbog vas Borac guran u 2 ligu
zgembo.popuslic
Sivac prije par kola napravi kardinalnu gresku (nebitno dal je namjerno ili ne) i evo opet sudi umjesto da bude kaznjen bar do kraja sezone. Toliko o savezu i sudijama, jos jedan dokaz da rade zajedno.
Pa kada bi tako bilo ne bi imao ko da sudi, on je vrlodobar sudija...
zgembo.popuslic
Ne govorim o greskama tipa izmisljanje nepostojecih faulova, sviranje prekrsaja oko 16 metara, sjeckanje protivnicke igre ili sviranje sumnjivih ofsajda, davanje bezveznih zutih kartona itd itd. Govorim o kardinalnoj greski koja je direktno uticala na rezultat. Greska kakvu ne naprave ni pocetnici u sudjenju. Kao da bukvalno ufatis loptu rukama u svom sesnestercu a sudija ne svira penal nego kaze igraj dalje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.