Osim: Važnost susreta je dovoljna da nas probudi!

Željezničar dočekuje Zrinjski

Osim: Važnost susreta je dovoljna da nas probudi!

S. Mlaćo

U zaostalom susretu 6. Kola Premijer lige Željezničar će sutra ugostiti Zrinjski.

Plavi sa Grbavice u ovaj meč ulaze nakon remija sa Veležom, dok su Plemići poraženi od Olimpika sasvim iznenađujuće sa čak 3:0.

Meč je najavio Amar Osim.

“Ako su u dobrom danu možemo imati velikih problema, što je na svojoj koži nedavno osjetila Tuzla City. Znamo da ulazimo u utakmicu u nekakvim raspoloženjima koja nisu ista, ali su mogla biti bolja. Oni zbog rezultata protiv Olimpika koji ih je iznenadio, logično da su očekivali da će bolje proći, a nas zbog načina na koji smo “igrali” u Mostaru, a imali smo uslove da puno bolje to odradimo. Mislim da je jačina protivnika i važnost susreta dovoljna da nas probudi iz tog nekakvog raspoloženja ako je negativno, a nije optimalno, jer s ovakvim protivnikom ako ne uđeš sto posto spreman da radiš neke stvari koje se moraju raditi, imat ćemo velikih problema. Zrinjski zaslužuje s naše strane apsolutnu koncentraciju i motivaciju jer bez tih faktora teško je bilo šta uraditi“, kazao je Osim.

Meč na Grbavici igra se od 16:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SonPen1946
Bolje Zrinjski nego cigani !
9 4
SarajevoFC
X2 Zrinjski puno ozbiljnija ekipa
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi