Danas kreće posljednji krug Premijer lige, utakmice počinju s minutom šutnje

Na rasporedu tri utakmice

Danas kreće posljednji krug Premijer lige, utakmice počinju s minutom šutnje

Endin Čaušević

Ovog vikenda igraju se utakmice 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Danas su na rasporedu tri utakmice, a sutra nas također očekuju tri meča u najjačem rangu bh. fudbala.

Iz Nogometnog saveza BiH potvrđeno je da će sve utakmice 23. kola Premijer lige početi minutom šutnje zbog iznenadne smrti Esnafa Buze.

On je u posljednjih nekoliko sezona obavljao dužnost delegata na utakmicama Premijer lige, te je odlučeno da mečevi počnu minutom šutnje kako bi se odala počast Buzi.

Što se tiče utakmica Premijer lige današnji program počinje u 17 sati kada nas očekuju dvije utakmice. Borac na svom terenu dočekuje Mladost, dok se u Mostaru igra meč između Veleža i Radnika.

Borac nakon pobjede protiv Radnika želi da nastavi u tom ritmu i dođe do tri boda protiv Mladost koja bi ih vratila u sami vrh tabele. Banjalučani su trenutno četvrti sa 38 bodova, dok je Mladost na devetoj poziciji sa 22 boda i jasno je da je Borac danas veliki favorit.

Oglasi

I prema kladionicama Borac je favorit u meču protiv Mladosti, a u bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote na OVOM linku.

U istom terminu igra se utakmica između Veleža i Radnika. Rođeni su u odličnoj formi i kao favoriti ulaze u meč protiv Radnika kojeg do kraja sezone očekuje grčevita borba za opstanak.

Sigurno je da nas na stadionu Rođeni očekuje dosta uzbuđenja i bit će zanimljivo vidjeti da li Radnik ima snage da iznenadi Velež i prekine odličnu seriju mostarskog kluba. Kvote za meč Veleža i Radnika pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Današnji program završava se još jednom utakmicom u Mostaru gdje igraju Zrinjski i Sloboda. Ovi timovi nisu baš najbolje otvorili sezonu, a to se posebno odnosi na Slobodu koja ima niz od četiri uzastopna poraza u Premijer ligi.

Zrinjski je opravdano favorit u ovom meču i Plemići pobjedom žele da se uključe u borbu za sami vrh tabele. Utakmica između Zrinjskog i Slobode počinje u 19 sati, a također kvote za ovaj meć možete pogledati OVDJE.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Vi ste nasa prva ljubav rođeni ale aleee
2 0
djenanj
Hajmo Rodjeniiii, po nova 3 boda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi