Gigović sudi derbi kola, Sivac na centru Tušnja

Službena lica za osmo kolo Premijer lige BiH

Gigović sudi derbi kola, Sivac na centru Tušnja

Haris Zilić

Za vikend nas očekuju utkamice osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine i sigurno će biti dosta uzbuđenja, a kolo se otvara u petak derbi duelom između Širokog Brijega i Sarajeva, susret se igra od 20 sati.

U subotu su na rapsoredu tri duela. Od 16 sati igraju Tuzla City - Borac, od 18:30 sastaju se GOŠK - Igman, a od20:45 Velež dočekuje Slogu Merididan.

U nedjelju su dva susreta na rasporedu. Od 16 sati Zvijezda 09 dočekuje Posušje, a od 19:45 još jedan derbi igraju Zrinjski i Željezničar.

Dva meča neće biti u direktnom TV prijenosu, a to su utakmice GOŠK - Igman i Zvijezda 09 - Posušje.

Određena su i službena lica za utakmice osmog kola.

Oglasi

Derbi na Pecari sudit će Miloš Gigović iz Gradiške, dok će drugi derbi kola između Zrinjskog i Željezničara suditi Darko Gedžić iz Brčkog.

Na centru igrališta na duelu Veleža i Sloge bit će Dragan Kesić iz Gradiške.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ermin Sivac iz Zenice dijelit će pravdu na meču Tuzla City - Borac, dok će Nihad Ljajić iz Sarajeva biti glavni arbitar na utakmici Zvijezda 09 - Posušje.

Utakmicu GOŠK - Igman sudit će Benjamin Deljković iz Sarajeva.

Top Komentari

Ajax11
Haha, valja zaustaviti Sarajevo da se slučajno nebi odljepilo
2 3
Kakaks
Lakrdija u najavi. ...
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi