Kazlagić i Gigović sude sarajevskim rivalima, Sarajlija na centru u Mostaru

Određeni suci za 24. kolo

Kazlagić i Gigović sude sarajevskim rivalima, Sarajlija na centru u Mostaru

Eldar Ganibegović

Vraća nam se Premijer liga Bosne i Hercegovine nakon reprezentativne pauze, a određena su i službena lica.

Igraju se susreti 24. kola, a program počinje u petak kada Velež od 18 sati dočekuje NK Široki Brijeg.

Na centru u Mostaru bit će Danijel Bojo (Kiseljak), a pomagat će mu Senad Ibrišimbegović (Travnik) i Sreten Udovičić (Prijedor), dok će četvrti sudac biti Haris Kaljanac (Sarajevo).

Subota nam donosi četiri utakmice. Od 15 sati igraju se tri meča.

U Trebinju Leotar dočekuje Sarajevo. Glavni sudija bit će Mirza Kazlagić (Cazin), pomoćnici su mu Amer Macić i Davor Beljo iz Mostara, dok je Zoran Grbić četvrti sudac, a dolazi iz Prijedora.

Rudar Prijedor dočekuje Borac, a na centru će biti Elvis Mujić iz Banovića. Damir Lazić (Brčko) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši) bit će kraj aut linija, dok je Adis Mulahasanović iz Sarajeva delegiran za četvrtog suca.

Susret Radnika i Slobode u Bijeljini sudit će Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, a pomoćnici će biti Mostarcu Marko Zelenika i Boris Dujmović. Benjamin Deljković iz Sarajeva je četvrti sudac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Derbi kola u subotu od 17 sati igraju Zrinjski i Tuzla City, a glavni sudac tog meča bit će Admir Musić iz Hrasnice. Pomagat će mu Sarajlije Dženan Milić i Emir Zahiragić, a Frano Jelić iz Širokog Brijega je četvrti sudija.

Kolo će u nedjelju utakmicom u Posušju zatvoriti istoimeni domaći tim i Željezničar. Miloš Gigović je glavni sudac, Božidar Rustić i Radislav Kačavenda (sve trojica iz Gradiške) su pomoćnici, a četvrti sudac dolazi iz Banja Luke - Dragan Petrović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
nebitno je ko ti sudi ako lopte neznas igrat
2 15
PRESEDAN
Počeli su svojim konkurentima slati svoje kerove od sudaca.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti