Potpisan novi sponzorski ugovor

Premijer liga Bosne i Hercegovine ima novo ime

9

Komentari (9)

Mirsad1705
Ovi što sebe zovu novinarima su prevršili svaku mjeru - samo idiot može reći da kladionica i njeno ime mogu bilo šta krasiti - možda samozvanim novinarima na spomeniku bude krasila epitaf koja kladionica....
amar1008
Pa koliko se štima u ovoj ligi red bi bio i da dopune naziv po kladionici
BosanskaSvedska
Samo nek nije traktor liga,ta vec postoji u komsiluku!
FahrudinKonjHodzic
cestitke savezu pametan potez ovi njesta rade prethodni su samo hapali
rodjak
****m mu mater pa ko da je Premijer Liga njegova privatna stvar pa krije sve .Navijaci a posebno klubovi moraju imati uvid za koliko je prodana liga ovom sponzoru i koliko od toga ide svakom klubu.Vico *****u ;)
K79
to je tako drug kad klubovi nemaju udruzenje savez moze radit sta hoce a znamo da to nekim klubovima odgovara
Frane
Sad kad Široki krene s namještanjem utakmica.
rabodimis
Ostace tajna za nase dobro, da se ne sekiramo.. Zasto da razmisljamo o lopovima i njihovim mutnim radnjama kad za to nema potrebe.. Uopste nije ni malo sumnjivo to sto sakrivaju sve sponzorske ugovore.. nismo mi budale ko svi ostali na svijetu pa da moramo sve znat.. Svaka cast dodikovom stenetu i njegovom kartelu na velicanstvenim potezima.. da Bog da da predsjednik Uefe bude poslije Ceferina.. Malo je da se samo mi hvatamo za glavu..
user1676648256
Mamu vam ****m treba ic iz ove ****ne zemlje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.