Nevjerovatna uzbuđenja u Premijer ligi BiH, Željezničar gura Slobodu u Prvu ligu

Tuzlaci trenutno pred ispadanjem

Nevjerovatna uzbuđenja u Premijer ligi BiH, Željezničar gura Slobodu u Prvu ligu

M. Šljivak

Željezničar od sedme minute vodi s 1:0 protiv Slobode na Tušnju. Pogodak je postigao Santos.

Sloboda mora pobijediti Željezničar da bi ostala u ligi. Ipak, od sedme minute situacija je veoma teška za domaći tim jer gosti iz Sarajeva vode s 1:0.

Andrija Drljo je u sedmoj minuti fenomenalnom loptom pronašao Santosa. Ovaj je pobjegao odbrani Slobode i matira Bukvića za prednost gostiju od 1:0.

Santosu je ovo sedmi pogodak ove sezone, a ovaj bi lako mogao biti jedan od najvažnijih u jako dobroj sezoni koju igra brzonogi brazilski fdubaler.

Velež je protiv Posušja poveo sa 1:0 u šestoj minuti. Pogodak na Mokrom Docu postigao je Nemanja Anđušić.

Također, Široki Brijeg u borbi za Evropu vodi s 1:0 protiv Leotara u Trebinju pogotkom Ilije Bagarića, kao i Borac u Doboju protiv Sloge golom Jove Lukića.

Po trenutnoj tabeli u Evropu ide Željezničar, a ispadaju ekipe Slobode i Leotara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ima međutim još dosta da se igra do kraja utakmice i vidjet ćemo kako se situacija na premijerligaškim terenima razvijati.

Podsjetimo, ranije su evropske utakmice osigurali HŠK Zrinjski kao šampion Bosne i Hercegovine, te ekipe Borca i Sarajeva.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613424508
Sloboda ce izjednacit i ispast ce a slabasni zeljo ise iza sirokog, nazalost slaba sloboda a ovaj zeljo jos slabiji
0 2
user1685225266
Zeljo bije slobodu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi