20

Komentari (20)

Kladionicar_iz_mira
Kad nisu dosad, ne trebaju ni sada. Iduce sezone nek puste.
Hele
Koliko svijeta kod nas dolazi na utakmice, i prije korone je bio razmak od 2 m :)
VelikiMislilac
bk123
Sad da ovi iz federacije imaju muda pa ne pristanu i nedozvole gledatelje. Ovi iz RS hoće da navijači proslave titulu, ako su je ukrali ja im nebi dozvolio da slave s navijačima. I druga činjenica po meni još bitnija je ta , kad je već ostalo samo dva kola do kraja a puno toga još nije riješeno pošteno bi bilo prema svima da se sve odigra kao do sad pred praznim tribinama, radi barem neke regularnosti prvenstva.
Asam85
Upravo tako, i opet oni diriguju a mi kimamo glavom.
Tito1
Goran Čerkez da kontrira RS-u? Nema od toga ništa! Jedva će dočekati da dozvole publiku na stadionu, ne bi li pobrali simpatije naroda. Zašto sada dozvoliti publiku na stadionu? Jer još nismo vakcinisali ni 2% stanovništva!?
Ajax11
Nema,RS zavladao BH sportom! Prvo košarka pa evo i fudbal! Gdje god Dodik postavi svoje piune, pocne dominacija a to samo da promoviše svoju RS širom evrope! A ti glupi Bošnjo ubijaj se medzusobno… Aferim nama svima-pogotovo medijima što šuteci sve ovo prate
*p!p!t@*
E sad ćemo da vidimo kako Federacija pleše kad RS svira. Majku vam yebem dozvolite li im da proslave titulu pobit vas treba.
Benzema1312
Ako te bas zanima vec je dozvoljeno
Plavi21
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Nije mi do zivota kamoli na stadion otic,toliko sam se razocarao da po meni i kup smo zijanili iako ga osvojimo.
Funka1921
Sta bi mi trebali jos na 100 godina kluba ovakvi rezultati i blamaza. Tuga.
arbajram
ne daj ciganima iz bl
Benzema1312
Sto nam nedate mi otmemo ;)
19zfc21
Nestalo malo para Borcu.
Benzema1312
E nek zeljo ima para dabogda ti umro
Mazi
Ima željo para u tokenima , šta se priča u dolini ćupova , ima li plata i to sve ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.