32

Komentari (32)

MethodMan
Nema Hajdarevica nema ko da trci u sredini, nema Sadikovica I onda rupa u sredini prema odbrani veznog ko da nemamo
djenanj
Bas tako, nadigraj posteno i uzmi bodove, ponudi lijepu utakmicu, borbenu, postenu, upravo onakvu kakvu je Velez ponudio protiv vas ali je za razliku od vas zakinut za dva boda u devedesetoj minuti dosudjenim nepostojecim penalom
MethodMan
sekac
Chico
Nema nikakvih uzbudjenja. Sprega Borac - mtel - Arena - sudije - V. Zeljkovic je donijela titulu Borcu, a ispast ce Radnik i Olimpic. Jedina nepoznanica je da li je V. Zeljkovic dobar sa Beusom ili nije. Dakle ko ce biti cetvrti predstavnik u Europi.
Manager
Bronson94
Bas je uzbudljivo i neizvjesno kad se nezna ko ce bit prvak a tko ce ispast
Lavillenie
Zato sto Zelje nema ni na mapi, svim srcem navijam da Borac osvoji i danas nas pobjedi.
Szentharomsvag
Jel to navijaš protiv svog kluba?? Bijednik!!
BordoBijeli
@Lavillenie Navijas protiv svog kluba da izgubi da bi ljudi koji su te granatirali i bombardovali osvojili???Hhahahahahahaha kakvo smece,pravi primjer navijaca,nisam nista vise ocekivao od vas
Szentharomsvag
Jedinica za ljigavost, bijedu i licemjerje = 1željov navijač. U SI sistemu ova mjera se naziva 1 željov i označava se sa što manjim ž. U praksi se koriste mnogo manje jedonice kao miliželjov, mikroželjov, nanoželjov. 1 miliželjov je jedinica dovoljna da se postidi i od ljigovosti povrati 20000 ljudi. Smatra se da bi 100 željova bilo dovoljno da izbriše ljudski rod na cijeloj planeti. S druge strane teško je odrediti najmanju dozu koja je neškodljiva za okolinu. Ppstoje studije koje kažu da ima djece, odraslih, pa i porodice koje su kontaminirane dozama od jednog ili više mikroželjova ali da nisu opasne po okolinu ako se na vrijeme otkrije poremećaj.
HUNTER
Ma ovo je neki lojavi ubačeni troprstaš. Kakav on i Željo, to nije Grbavice i ŠEHERA očima vidjelo.
Malmi_Suomi
@HUNTER gofno ubačeno.
Ni jedan navijač Želje pravi navijač ne bi ovo napisao.
Troprstaš smrdljivi ubaceni a baca i na UJU.
Dabogda Velež prvak bio.
HUNTER
Baš tako, jer sam ubijeđen da nijedan pravi navijač ne bi napisao ovako nešto protiv svog kluba ni u ludilu. Ako Bog da da Željo dobije danas, pa da smeće crkne od muke
Lavillenie
@Szentharomsvag Navijam jer mi je draze da Borac osvoji nego pizde sa Koseva.
Lavillenie
@BordoBijeli Ti misu navijas sa Zelju danas, a ja protiv Crvene Zvijezde ne bi navijao za vas jer meni je Borac drazi od Sarajeva.
Lavillenie
@Szentharomsvag Brate Velez, Borac, Modrica, Olimpik, Vrbanjuska nek osvoji bilo ko osim Sarajeva..
Lavillenie
@HUNTER A stvarno nisam, rodjen sam u Opcoj bolnici, ovdje citav zivot proveo, samo sto se mene tice nek Bubamara osvoji, a ne Sarajevo, a zato sto je najblizi Borac navijam za njih.
Lavillenie
@Malmi_Suomi Raja koja navija za Velez zna da sam to govorio 100 puta samo sumnjam da to mogu postici, ali brate akoBogda da osvoje i da dodju do grupne faze.
Lavillenie
@HUNTER Sve isti cmarni alpinisti i *****i. Citavu godinu slusam ismijavanja, provociranja, govorite nam da se ugasimo i slicno, da nas ceka sudbina Celika, a onda sad najednom navijas za Zelju, licemjerno
HUNTER
Ne navijam za Želju, nego ga podržavam i uvijek ću protiv fašista. A navijati za fašiste protiv svoga kluba može samo isti njima. Ideš četalju na blok, sa smećem nemam apsolutno o čemu da raspravljam.
Lavillenie
@HUNTER ma idi u ***** klosaru jedan ti ces nego cetaljem nazivat
starigrad
Levillenie. Tvoj će te željkan izdati danas. Tvoj borac ih neće pobjediti.
rodjak
nisam navijac ni zelje ni sarajeva ali brate pamet ti je nula.Ti ako si navijac Zelje sta te libo qurac za ostale timove ,eto ih tamo ko god bude prvak ne bi te trebalo biti briga ako nije tvoj tim u igri ,nego bi te trebalo biti briga samo da Zeljo pobjedi ili pocne pobjedjivati i da se pocne konacno izvlaciti iz krize.Necete na zelenu granu zadugo takvim razmisljanjem a kako cujem bogami ste u ****ima debelim.Bolje pocnite razmisljati kako da pomognete svom klubu kako da se izvuce iz krize.
user1581831304
Borac osvaja ma da ga ne volim
velez mo
Golova Rođeni
fare234
borobetmen
Borac uzima kao i sve do sad
ludilobrale
Sve je do uredu samo da nepriznaju onakve golove ko Vranjesu protiv Zrinjskog
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti