19

Komentari (19)

omer
Moje licno misljenje je da Borcu nece i ovu sezonu navlaciti i stelovati da ponovo bude prvak. A prosle sezone je nekome ozbiljno smetalo da 10 godina zaredom titulu prvaka ne osvoji niko iz tzv. R.Srpske. Mozda je bilo i ucjena iz ovog entiteta na racun FSBiH po tom pitanju. Necemo to nazalost, nikad saznati. A Borcu ce opet stimovati da osvoji titulu ukoliko ponovo u narednih devet sezona titula prvaka ne ode u RS.
MIHA
Pa zar testiranje za covid se naplacuje? A jebt koji mafijasi i korupcija. Ne izgleda ovo bas cisto. Brisak iz nosa i rezultat za 10min, 50 markica. Ebem im sjeme i pleme. Oprostite na psovkama. Pozz Banjaluka.
MIHA
Pa zar testiranje za covid se naplacuje? A jebt koji mafijasi i korupcija. Ne izgleda ovo bas cisto. Brisak iz nosa i rezultat za 10min, 50 markica. Ebem im sjeme i pleme. Oprostite na psovkama. Pozz Banjaluka.
krems_krems12
Preofirno vise namjestati sa sudijama, skontali da sudijama zivote ugrozavaju, pa ce sad namjestati sa testovima
enko
Ja znam da ce sabrija,grbic,mujic,jelic,gigovic uvijek biti negativni
Lukamarinsek
Mene samo zanima zasto su prestali sa testiranja, sve lige testiraju igrace
Toniche
E kako ste svi ovce. Nema veze sa borcem. Nego je to uzme firma 2000 uzoraka svaki vikend. Uradi mozda 50 testiranja a ostalo samo naplati. Znaci test 50KM to ti je 100000 maraka u đep zvaki vikend.. Recimo 10% dadnu stvarno na testiranja a ostalo podjele. Samo iz tog razloga "Fudbalski Savez placa" odnosno fubalska mafija uzima pare iz saveza..
enko
Treba borac stici,vec su u zaostatku opet pilav ,duric i domaci izdajnici pogoduju Gici.ebem im pleme pokvareno.
denimen9
Treba zapalit i zgradu saveza i sva auta na onom parkingu, evo ode ja upravo sve popaliti
denimen9
Dakle isti savez koji traži puno bilino polje, dakle masu raje na stadionu, trazi da se igrači testiraju. Šta je sa vakcinisanim igračima?
EmirEmir111
Mamu vam sluzbeno epidemiolosku
Mig_Mig
Iz borca nikad niko nece biti pozitivan. Ali ocekujemo da vec neko od Tuzlinih igraca bude.
amza
Gdje nestadose oni tuneli za dezinfekciju sto je begic kupovo nigde ni jednog nevidje
denimen9
Jao pa čim sretnem Vicu Zeljkovića ima plesku samo taku da mu sastavim. Ne zato što je Srbin, ili Dodikov sestrić ili ovo ili ono nego zato što je papak onaj najveći, providni
BordoSarajevo78
Borac - Sarajevo Vico: Miljanoviću, ko je najopasniji? Miljanović: Bodul i Fanimo. Vico: Uredu, pozitivni su. Ko nam je povrijeđen? Miljanović: Subić i Vojnović, što? Vico: Zato što su pozitivni i oni.
E.Car
Samo ne diraj navijače!!!!
19zfc21
Arma
Znaci bit ce zaraženih kad se bude igralo protiv Borca.
BordoSarajevo78
Joj sad krene pozitiva u redovima Borčevih protivnika. Odlično pravilo kad ne ide baš idealno i sa sudijama.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.