Od vikenda stižu promjene u organizaciji utakmica Premijer lige

Prema preporukama epidemioloških službi

Od vikenda stižu promjene u organizaciji utakmica Premijer lige · Saznajemo

M. Šljivak

Za vikend se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine, ali sa jednom bitnom promjenom vezanom za epidemiološku situaciju u Bosni i Hercegovini.

Kako epidemiloška situacija u Bosni i Hercegovini nije najpovoljnija, tako će doći i do određenih promjena vezanih za takozvani COVID protokol u organizaciji utakmica.

Kako SportSport.ba saznaje, po preporukama epidemioloških službi, u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine su donijeli odluku da svi akteri svih mečeva prije svake utakmice moraju biti testirani na COVID.

Osim fudbalera testiranju moraju biti podvrgnuti i članovi stručnih štabova, te svi oni koji učestvuju u organizaciji mečeva, a dobra vijest za sve klubove je da će troškove testiranja snositi Fudbalski savez Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovo pravilo vrijedit će do kraja prvog dijela sezone, a da li će se od početka drugog dijela nešto mijenjati, zavisit će od epidemiološke situacije u Bosni i Hercegovini.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arma
Znaci bit ce zaraženih kad se bude igralo protiv Borca.
47 2
BordoSarajevo78
Borac - Sarajevo Vico: Miljanoviću, ko je najopasniji? Miljanović: Bodul i Fanimo. Vico: Uredu, pozitivni su. Ko nam je povrijeđen? Miljanović: Subić i Vojnović, što? Vico: Zato što su pozitivni i oni.
28 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi