22

Komentari (22)

Dino_
Lično sam protiv ovog cirkusa sa odgodama. Jedino bi mogla doći u obzir odgoda i to 24-48 h, ako ekipa ima slijedeću utakmicu u roku manjem od 72 h. Za ekipe koje su igrale van BiH, ove vrijeme bi se računalo od momenta ulaska u BiH, a max. 24 h od kraja utakmice. Napominjem odgoda 24-48 sati, zavisno od organizacije, a ne od 2-3 mjeseca pa kada im se prohtije. Ekipe koje ne bi mogle pratiti tempo, nemaju tu šta da traže ili neka dovedu dovoljan broj igrača. Igrači koji ne bi mogli držati tempo neka se na vrijeme prekvalifikuju za neko drugo zanimanje. Ovako se umisle, ovi malo bolji, odu vani u nepoznate ekipe i ni tamo ne mogu pola sezone sastaviti. Svaka čast izuzetcima, koji su uspjeli i napravili kakve takve karijere vani, ali sam siguran da su sami mnogo više radili na sebi, nego što to ovakva liga i ovakav sistem sa odgodama zahtijeva! Najbolji pokazatelj su ova pretkola naših ekipa gdje već u 60-toj minuti izgube snagu!
bk123
Nikom ja ne bih dao odgodu...
user1657879699
Odgodi citavu ligu nek se ne igra
Kakaks
Smiješna liga …Pauza od 3 mjeseca i sad odgode tolike …
Mostarac94
kad cete vise shvatit da se u i poljskoj odgadjaju tekme i u dosta liga zavisi od jacine lige, lako je zvezdi i dinamu igrat kad im su im drugi timovi jaci od 90% lige a ne prvi tim, odigras dvije tekme europe zaradis vise vec za 2 sezone u nasoj ligi i zasto bi se onda neko trudio nasu igrat dok igraju europu, ovdje je jedino rjesenje da tim koji igra europu mora igrat sa B timom ligu
Drakula
Zato im fizicka sprema kao kod pionira kad istrce na drugo poluvrijeme
Kyle8812
Nemaš ti pojma stari,Željo da odgodi oke ima smisla,Borac i Zrinjski nemaju smisla odgoditi.Borac je odigrao jednu utakmici takmicarsku,u BL igraju 70% ce ispasti i ne mogu odmoriti igrace za tri dana?Zrinjski ima 5 igraca kojima trebaju minute da se vrate u formu,Kožulj,Jakovljevic,Kiš,Jukić,Zlomislić,Cuže.Igraju u veceras znaci srijedu su u Mostaru,da je odigraju u subotu ili nedjelju sa tim igračima dosta vise bi im znacilo jer ulaze igrači u formu.Dodaj tome Ramića,Sabljića,Marina,jednog juniora da ga mu daš priliku i nekog od standardnih igrača da stavis u prvih 11,ovi sto su ugrali u utorak mogu povuci 20-30 min ako bude potrebe.Ta tri boda ne igraju toliku ulogu ionako ce se 80% plasirati u KL kad ce onda odigrati ove zaostale utk do kraja polusezone?Promovišeš PL,jačaš je,praviš je iole zanimljivom i igračima.Plus ovi igraci koji se nisu nametnuli imaju jos 1-2 šanse da to urade sad.
Mostarac94
Sve je to lijepo na papiru al je realnost totalno drugacija
Kyle8812
Za mene lično Zrinjski je ozbiljan klub,skoro pa evropski (fali mu jos grupna faza i to ce biti)tako da sam ljut na ovakvu odluku jer je neprofesionalna.Na papiru a i u realnosti ova ekipa koju sam nabrojao teško da bi izgubila od Tuzle.Norac je ionako nacionalni ključ ekipa bez vizije unazad 80tih tako da me i ne čudi tu jedino stručno u klubu je ekonom,trener i stucni stab ostalo je sve upitno.
plemic
sarajvo je u velikoj prednosti, riješili se europe i sad igraju redovno.
King_Kenny
...rijesit cete se i vi uskoro...
Culer
Od večeras je i zrinjski.
plemic
culeru, sa porazom idu u europsku, a pobjedom ka grupnoj fazi LP
plemic
sarajvo je u velikoj prednosti, riješili se europe i sad igraju redovno.
zgembo.popuslic
Ma najpametniji, sto da im se navijaci bezveze nerviraju. Evo i od Sloge su izgubili na startu, cisto da znaju da od titule nema nista i da ae bezveze ne nadaju
Malac
To samoje kod nas ima.Hajde mogu razumiti Zrinjski i Zelju idu na gostovanja iako Slovacka nije daleko a ovi dok se vrate iz Azerbejdzana taman ce trece pretkolo al Borac igra kuci i vjer.ce ispasti dakle cetvrtak i traze odgodu?? Pa ok ne mora se igrati za vikend stavi tekmu u ponedeljak.Smijeno al bas smijesno!
user1683756964
Presmješna (kukuruz) liga, još smješniji savez!!? Pa Rijeka igrala u prošli četvrtak na Kosovu a u nedjelju derbi sa Hajdukom u Splitu !!? Šta će biti ako nekim čudom uđe BH klub u grupe, neće ni igrati prvenstvo ???!!!
vukodlak
Da imalo pratis fudbal znao bi da je i Rijeka trazila odgodu ali su u klubu imali lika koji je zakasnio sa zahtjevom (mora se predat 7 dana prije utakmice) pa im je to uskraceno i savez je dao zeleno svjetlo samo ako se klubovi dogovore. Hajduk nije htio odgodunjer su slibodni ovo ptedkolo i iskotistili umor Rijeke i opet ih jedva dobili. A druga stvar racunas to sto je Rijeka isla na Kosovo i gostovanje u Azerbejđanu smijesno. Pogledaj na karri gdje se nalaze te dvije zemlje u odnosu na BiH i Hrvatsku.
user1683756964
Jeli činjenica da je Rijeka igrala u četvrtak i nedjelju???! I ti se predstavljaš vrsnim poznavaocem fudbala jer si upoznat sa situacijom oko “lika” koji je zakasnio ili poznavaocem geografije jer znas na karti naći Kosovo i Azerbejdžan??! Priča ti je nebitna za tvrdnju koju sam iznio i stojim i iza toga da nam je liga i klubovi poluamaterski jer nisu u stanju izdržati ritam igranja četrvrtak-nedjelja.
Malac
Zenicanin
Kyle8812
Hahahahahahahahh “za dobrobit BiH fudbala” šta su uradili sa odgodama?Ništa!Šta ako Zrinjski udje u grupnu fazu KL hoce onda ikako igrati?Borac igra u cet kuci i ne moze kod kuce ugostit Sarajevo u nedjelju,i onda izjave poslije utakmica bili su bolji brzi imaju bolje uslove od nas i slicno.Gadi mi se NSBIH kao i ss i ovi polu novinari
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti