Šta se dešavalo u Živinicama: "Prekinula je meč jer su policajci kratko izašli"

Skandal na meču Premijer ženske lige

Šta se dešavalo u Živinicama: "Prekinula je meč jer su policajci kratko izašli"

S. Mlaćo
Pomalo nevjerovatne scene dolaze sa meča Premijer ženske lige naše zemlje.

Pomalo nevjerovatne scene dolaze sa meča Premijer ženske lige naše zemlje.

Naime, duel Fortune iz Živinica i NK Široki Brijeg prekinut je u 60. minuti kod vodstva doamćeg tima 1:0.

U tom momentu delegatica meča Nasiha Smajić iz Viteza odlučila je prekinuti meč, a domaći su razočarani.

Ističu da je Smajić to činila s obzirom da u tom trenutku nije bilo policijskih službenika koji su prema njihovim riječima otišli u toalet, a do tada su bili na meču, u što su se na brifingu uvjerila službena lica.

“Delegatica je bez imalo prikrivanja i ranije na utakmici pokazivala pristranost gostujućoj ekipi, ali potez koji je napravila naprosto mjerljiv je potezom očajnika koji na svaki način mora da ispoštuje dogovoreno a to je da ošteti ŽFK Fortuna Živinice. Naše cure su ostavile srce na terenu i potvrdili bi pobjedu sa još kojim zgoditkom, ali delegatica je uvidjela očito i prekinula utakmicu jer policijski službenici PU Živinice ,koji su da na pomenem prisustvovali brifingu tj.provjeri iste delegatice koju obavlja na početku utakmice i prijavili se da su tu.

Dotična je prekinula utakmicu u 60-tim minutama jer nije vidjela službenike koji su otišli do BP In vivo na toalet i nakon ne punih pet minuta ista je svirala za kraj utakmice iz samo njoj poznatih razloga, a policija se već pojavila i pokušala objasniti da je izašla nekoliko minuta i odmah se vratila“, stoji u objavi ŽFK Fortuna Živinice.

Šta će odlučiti organi NS BiH ostaje da se vidi, ali svakako da će se o ovom događaju itekako pričati.

 

 

Top Komentari

enko
Nemoze delegat prekinutu utaknicu zbog ovoga,pogledajte pravilnik o takmicenju na stranici nsbih.ona je samo trebala evidentirati poslije utakmice tu cinjenicu, ako nisu bili prisutni,a dryga je stvar sti policija u zivinicama ide grupno na toalet.ipak to jojnne daje za pravo da prekine utakmicu.koliko ja znam do doticnoj da je sklona tim mesetarenjima,prava sarajčić,travnicka skola.FORTUNA IMATE PRAVO NA ZALBU.
3 0
redbull
Vicina skola
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti