4

Komentari (4)

enko
Nemoze delegat prekinutu utaknicu zbog ovoga,pogledajte pravilnik o takmicenju na stranici nsbih.ona je samo trebala evidentirati poslije utakmice tu cinjenicu, ako nisu bili prisutni,a dryga je stvar sti policija u zivinicama ide grupno na toalet.ipak to jojnne daje za pravo da prekine utakmicu.koliko ja znam do doticnoj da je sklona tim mesetarenjima,prava sarajčić,travnicka skola.FORTUNA IMATE PRAVO NA ZALBU.
Mackintosh
Haman si i ti s njima isao u toalet grupno, vidi se da si ekspert hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Ostavi se Travnika fukaro kamenjarska!
redbull
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.