18

Komentari (18)

LeicesterCity
Cad sam cito clanak obj 2. Septembra pisalo je da ce savez potpisat ugovor sa Umbrom
daooooo
zgembo.popuslic
Sto se tice dresova mislim da je do nasih strucnjaka i dizajnera u savezu a poznavajuci nas savez taj dizajner je Mujin ili Mehin mali koji je zavrsio srednju ugostiteljsku skolu... treba poslat dizajn dresa u Adidas i ljudi ce napravit, njima svejedno dal linija ide gore dole ukoso ili ukrivo, sta trazis to ces i dobit
samir49
Zasto nema plavo zuta kombinacija.da se uzme ispiracija sa zastave....pa dodati koju zvijezdu ili ljiljan heheh jos bolje.al fakat daju neutralne boje jer znaju stanje u bosni..nemamo nacionalne boje koji ce biti simbol Bosne..
BigBosnianBoss
Hahaha čuj dizajn ?
Milanistadobola
U mojoj zemlji je dizajn a ti piši Design ako ti je lakše pročitati, papak
BigBosnianBoss
Hehehe na tebe nisam ni pomislio bio sam sarkastičan zbog losih dresova u smislu zar je ovo trebalo dizajnirati
Milanistadobola
Onda ti dajem za pravo :)
Milanistadobola
Koji **** od dresova.... Adidas nam daje samo zadnji otpad koji niko neće.... Dizajn 0, kombinacija farbi 0, kroj 0.... Pa legea je bila ludilo naspram ovih kesurina od Adidasa...Treba nam nešto što nema niko a Talijanska Kappa bi bila prava šminka ?
Bhf111
Meni najljepsi i kad je prljav
Hakkinen
@Bhf111 bravo majstore .
Ma da je ne znam ti kakav BH dres je SVETINJA.

p.s. neko je već spomenuo. Gotivim adidas ali izgleda da nam oni uvaljuju fakat ŠKART robu.
Ima adidas itekako dobrih stvari ali vjerovatno ( ne znam i nisam siguran) trebao bi i Savez N/FBiH da urgira na bilo koji način ( ako mogu ).
Fareus1921
Dajte Macron ili Umbro
sslazio
Pa.svaki je u adidasa isti. Vapimo za legeom. Najbolje bi bilo macron ili puma.
LeicesterCity
Mowzilla
A ništa Macron i to...
Slobodas
Adidas nam daje najlosije garniture dresova i to samo A reprezentacija ima update dizajna. Sta je sa opremom za ostale selekcije igraju u onim starim dresovima ?
Arnel925
Auuu kakav design. Ubija.
Zeleni_zub
Originalno, nema šta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti