Premijera na Bilinom polju: Zmajevi večeras u novim dresovima

Premijera na Bilinom polju: Zmajevi večeras u novim dresovima · Saznajemo

Admin Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH će meč drugog kola Lige nacija protiv Poljske igrati u novim dresovima.

Izabranici Dušana Bajevića će nastupiti u plavoj garnutiri Adidasovih dresova. Bit će to premijera nove opreme bh. selekcije.

Radi se o Convido 20 modelu sa bijelim linijama na ramenima i rukavima. Kragna je bijele boje.

Foto: Footyheadlines

Inače, Savezu su isporučeni i dresovi u kojim dominira bijela boja, ali su navodno u krovnoj kući bh. fudbala nezadovoljni crno-bijelom kobminacijom te iz tog razloga se protiv Italije nije igralo u bijelim dresovima.

Foto: Footyheadlines

Zmajevi su u novim dresovima trebali zaigrati još u martu, ali je pandemija koronavirusa učinila da se premijera prolongira za nekoliko mjeseci.

Foto: Footyheadlines

Inače, Footyheadlines je još prije nekoliko mjeseci najavio nove dresove BiH. Ljubitelji video igre PES su mogli vidjeti kako će izgledati nova garnitura.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Za večerašnju utakmicu najbolje kvote nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Top Komentari

Slobodas
Adidas nam daje najlosije garniture dresova i to samo A reprezentacija ima update dizajna. Sta je sa opremom za ostale selekcije igraju u onim starim dresovima ?
9 1
sslazio
Pa.svaki je u adidasa isti. Vapimo za legeom. Najbolje bi bilo macron ili puma.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti