Preminuo brat Zinedinea Zidanea
(Foto: EPA)

Farid izgubio životnu bitku

Preminuo brat Zinedinea Zidanea

Midhat Šljivak

Brat trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea preminuo je danas.

Farid Zidane je izgubio bitku za život nakon teške bolesti, a Zinedine je jučer napustio trening-centar u Montrealu kako bi proveo posljednje sate sa svojim bratom.

Nakon što su čuli za smrt Farida Zidanea, fudbaleri Real Madrida su na treningu održali minutu šutnje posvećenu Faridu.

Nije poznato kada će se Zinedine vratiti u ekipu. Dok je on odustan treninge će voditi David Bettoni uz pomoć ostatka ekipe, ali sigurno da je trenutno treneru Kraljeva najbitnije da bude uz porodicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, i Luca Zidane, sin trenera Reala zamolio je rukovodstvo Racinga iz Santandera da otputuje sa pripema kako bi bio uz ostatak porodice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi