PSG pokazao veliki interes za Jamesa Rodrigueza

Prekrižen u Real Madridu

PSG pokazao veliki interes za Jamesa Rodrigueza

E. Čaušević

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez još uvijek ne zna gdje će igrati naredne sezone.

James je prethodne dvije godine proveo na posudbi u Bayernu, ali nije želio ostati u minhenskom klubu i odlučio se vratiti u Real Madrid. No, teško je očekivati da će se James dugo zadržati u kraljevskom klubu.

Naime, jasno je da on nije u dobrim odnosima s Zinedineom Zidanem zbog kojeg je i otišao na posudbu u Bayern. Francuski stručnjak ne računa na Kolumbijca i poručio je čelnicima kluba da je najpametnije da ga prodaju.

James se povezivao s prelaskom u Napoli, ali italijanski tim nije spreman za njega platiti 42 miliona eura koliko traži Real. No, ubrzo se pojavio još jedan klub koji želi Kolumbijca, a to je PSG.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako pišu španski mediji PSG je pokazao jasne namjere da žele dovesti Jamesa, te da to žele uraditi u što kraćem roku kako bi se on priključio pripremama francuskog kluba.

Realu je ponuda PSG-a došla u najboljem trenutku jer je James "koketirao" s Atletico Madridom. Kraljevi su sigurno odlučni da ga prodaju PSG-u nego gradskom rivalu. No, šta će od svega na kraju biti ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
James i lova za Kayliana :)
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi