Preokret Levantea uz tri dosuđena penala za svega sedam minuta

Nesvakidašnja situacija

Preokret Levantea uz tri dosuđena penala za svega sedam minuta

E. Škorić
Teme:

Nogometaši Levantea savladali su Villarreal u drugom kolu La Lige i u nesvakidašnjim okolnostima.

Levante je stigao do prve pobjede u prvenstvu, a zanimljivo da im je u nastavku za samo sedam minuta sudija dodijelio tri penala.

Gosti su poveli u trećoj minuti kada je Moreno iz neposredne blizine zakucao loptu u mrežu na divnu asistenciju Ekambija.

Žuta podmornica je 'potonula' u posljednjih pola sata. Levante u 65. minuti dobiva prvi penal, ali Morales ga ne koristi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tri minute kasnije novi peal, ovaj put Roger uzima loptu i pogađa, a isti igrač u 74. minuti iz novog penala postiže još jedan gol i Levante dolazi do 2:1 pobjede.

Ono što je sigurno, slijedi puno prigovora od strane gostiju, koji ne mogu biti sretni s činjenicom da su protiv njih dosuđena tri penala.

Top Komentari

cogoH
Sta ste ba vi gledali ? Koji novinari u pm..u 65min je dosudjen penal koji je promasen,ali je sudija ponovio penal jer je golman izaso sa linije ,dakle nije sviran novi penal vec ponovljen isti..koji novinari
2 0
Enchy
Očigledno je da se članci pišu napamet... Amaterizam veliki vlada u svim sferama, ne samo na ovom portalu...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi