Preokret Sampe protiv SPAL-a

Serija A

Preokret Sampe protiv SPAL-a

E. Škorić

U meču sedmog kola italijanske Serije A Sampdoria je nakon preokreta slavila protiv SPAL-a s 2:1.

Sampdoria je bez trijumfa u posljednje tri utakmice, ali večeras je pred svojim navijačima doška do treće ovosezonske pobjede i s 11 bodova je došla na osmu poziciju na tabeli.

Kako se i očekivalo, Đenovljani su se dosta mučili, a u 21. minuti su imali gol zaostatka jer je Paloschi pogodio za SPAL.

Ipak, samo četiri minute kasnije Linetty je izjednačio, a Defrel u 60. na drugu asistenciju Quagliarelle donio pobjedu domaćoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sampdoria u narednom kolu ide u goste kod Atalante, dok će SPAL ugostiti Inter i pokušat će da izbjegne i četvrti uzastopni poraz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi