VAR poništio sve osim gola Brozovića
(Foto: EPA)

Inter slavio protiv Sampdorije

VAR poništio sve osim gola Brozovića

M. Šljivak

Fudbaleri Intera pobijedili su kao gosti Sampdoriju sa 0:1 u susretu 5. kola italijanske Serije A.

Ovaj meč je donio samo jedan pogodak, dok su čak tri poništena nakon pregleda video tehnologije.

Prvi je stigao u finišu prvog poluvremena. Radja Nainggolan je zabio, ali sudija Guida je pregledom snimka poništio gol.

Inter je odigrao odlično drugo poluvrijeme. Pogodili su mrežu protivnika i u 89. minuti preko Maura Icardija, ali ponovo VAR kaže nema gola.

Zatim je i Defrelov gol za vodstvo Sampe poništen. VAR je pokazao ofsajd, ali ni tehnologija nije mogla ništa kod pobjedničkog gola Nerazzurra u nadoknadi.

Tri boda Interu donio je Marcelo Brozović golom u 94. minuti meča.

Serie A, 5. kolo:

Sampdoria - Inter 0:1

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi