4

Komentari (4)

Sumnjam ja da bilo koji engleski premijerligas trazi Begovica to su njegove lazi, jer nije mu svejedno pao je sa konja na magarca, mozda ga trazi Derby County, jer on moze braniti samo engleskom drugoligasuu ili u treceligasu.
19211921
ali i tako ostaje u boljem timu od sehica npr, koji brani u turskom drugoligasu...
Sve je stvar Menadzera gdje ces igrati i koliko ces naplatiti, Sehic nema dobrog menadzera kao sto ima Begovic, inace garantujem 1000% znaci 10 x 100% da je Sehic bolji golman od Begovica u ostalom to je on i dokazao u reprezentaciji BiH u tuakmic protiv Grcke bio je junak utakmice i najbolje ocijenjen inace sa nekim drugim golmanom na golu reprezentacije BiH primili bi smo najmanje petardu ili 5 u nasoj mrezi. Za sada je kako stvari stoje Sehic ispred Begovica. Nadam se da ce Sehic otici konacno u neki bolji klub da brani jer on je to zasluzio.
19211921
ma ne znam, asmir dok je branio bio je dobar. sjeti se asmirove utakmice u grckoj npr (2013) kada je skoro pa sve branio i to protiv mnogo jace grcke. sehic je ok golman, brani dosta spektakularno i zna biti izvanredan kad mu je dan (atletico qarabag npr) ali zato je nesiguran u nekim osnovnijim stranama, kso prihvat lopte. cesto zna napraviti gluposti kod i ne tako opasnih suteva. mnogo vise sigurnosti mi ulijeva begovic. ali kako kome, a i godine cine svoje. pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.