Preokret u vezi transfera Asmira Begovića?
EPA

Želi ga nekoliko klubova

Preokret u vezi transfera Asmira Begovića?

Asmir Begović nakon isteka posudbe stavio se na raspolaganje Bournemouthu.

Prethodnih mjeseci iskusni bh. golman je boravio u Azerbejdžanu nastupajući za Qarabag, no po završetku posudbe vratio se u Englesku i priključio treninzima engleskog Bournemoutha.

Iako s ovim klubom Begović ima ugovor do 2021. godine, i dalje je pod velikim upitnikom hoće li ostati s obzirom da se posljednjih sedmica s njegovim imenom dovode u vezu mnogi. U prvom redu tu je Qarabag čiji bi čelnici da se vrate, a pominju se još West Ham, Derby County, Aston Villa...

Begovićev povratak prokomentarisao je i trener Trešnjica Eddie Howe, prema čijim riječima bi, kako stvari stoje, moglo doći i do preokreta u cijeloj priči.

"Vratio se Asmir. Trenirao je tri ili četiri dana s nama i moram reći da je bio zaista dobar. Jako sam zadovoljan", kazao je Eddie Howe, pa potom prokomentarisao priče o odlasku:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Situacija je takva da se stvari mogu promijeniti. Trenutno je dio našeg tima i veoma dobro trenira."

Reprezentativac BiH je posljednji nastup u dresu Bournemoutha upisao u aprilu prošle godine.

Top Komentari

Sumnjam ja da bilo koji engleski premijerligas trazi Begovica to su njegove lazi, jer nije mu svejedno pao je sa konja na magarca, mozda ga trazi Derby County, jer on moze braniti samo engleskom drugoligasuu ili u treceligasu.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi