Prepoznajete li legendu Juventusa? Stigao u Barcelonu, pa objavio fotografiju s Messijem

Iskoristio priliku

Prepoznajete li legendu Juventusa? Stigao u Barcelonu, pa objavio fotografiju s Messijem

E. Čaušević

Igrači Barcelone danas su odradili novi trening, a nakon toga posjetio ih je legendarni francuski napadač David Trezeguet.

Trezeguet je najbolje dane svoje karijere proveo u dresu Juventusa za koji je nastupao deset godina. Karijeru je završio prije pet godina i to igrajući u Indiji za Pune City.

On se danas oglasio na Instagramu i otkrio je svojim fanovima da je doputovao u Barcelonu, te je iskoristio priliku da posjeti katalonski klub.

Naravno, prva fotografija koju je Tregezuet objavio bila je s Lionelom Messijem, a kasnije se fotografisao i sa svojim sunarodnjacima Griezmannom, Umtitijem i Lengletom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça Nova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Cannavaro vidi se iz aviona
3 2
bistrik87
Kad se sjetim njega, bio je masina, ubitacan igrac, mangup, sad takvi fali, sad sve naki, taknes ga on lezi 3 minute
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi