Prepoznajete li ovog čovjeka? Večeras Engleska (ponovo) bruji o njemu

Mike Dean ludovao zbog Tranmerea

Prepoznajete li ovog čovjeka? Večeras Engleska (ponovo) bruji o njemu

E. Škorić

Tranmere je u polufinalu play-offa za plasman u League One izbacio ekipu Forest Greena.

Tranmere je kod kuće slavio s 1:0, pa je večeras na gostovanju remizirao 1:1 i tako prošao u veliko finale i ima priliku da se plasira u viši rang.

Tranmereu ostaje još jedna prepreka, a to je Newport i to finale na programu je 25. maja u Londonu.

Kako će tek tada da sve proživi Mike Dean, poznati engleski sudija koji je večeras bodrio s tribina Tranmere. Dean je i danas dan uz klub za koji je navijao kao dječak, a kamere su ga uhvatile kako luduje na tribinama.

Dean je gledao oba polufinalna meča, a nema sumnje da će i u finalu biti uz voljeni tim.

Dean je ove sezone slavu stekao i tako što je bio autor 100. crvenog kartona u ligi, kada je 2. aprila isključio Ashley Younga u meču Wolvesa i Manchester Uniteda. Prvi meč u Premier ligi sudio je još 2000. godine i to onaj između Leicestera i Southamptona.

Za Deana su se vezale razne priče u prošlosti, pa je tako navodno u novembru kao službeno lice i sudija slavio gol Tottenhama protiv Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

pipun
ovako je i Salem Prolic navijo za Sarajevo :):):)
0 1
*p!p!t@*
Koji kralj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi