Presedan u bh. nogometu: Utakmica se ne igra zbog nedostatka službenih lica
FOTO: Facebook FK Memići

Da li je ovo moguće?

Presedan u bh. nogometu: Utakmica se ne igra zbog nedostatka službenih lica

S. Mlaćo
Teme:

U bh. nogometu vidjeli smo sve i svašta, ali iz vikenda u vikend ipak postoje stvari koje nas iznenade.

Proteklog vikenda bilo je burno na terenima u Tuzlanskom kantonu, a izgleda da će se o o nižem rangu takmičenju u ovom kantonu pisati i u narednim danima. Ovaj put u centru pažnje je Treća liga TK grupa Istok.

Tako su iz FK Memići istakli da se njihova utakmica protiv Spreče neće odigrati. Razlog je, vjerovali ili ne, nedostatak službenih lica.

"Obaviještavamo igrače FK Memići da sutrašnja utakmica koja je na rasporedu 14.04.2019 (Nedjelja ) u D.Raićima se odgađa radi nedostatka službenih lica...Sportski pozdrav", istakli su iz FK Memići putem facebook stranice.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Da li će službena lica ipak biti 'pronađena' ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti