Nakon što stigne Kounde, Chelsea kreće po čovjeka koji krade parfeme saigračima

Defanzivac na meti Plavaca

Nakon što stigne Kounde, Chelsea kreće po čovjeka koji krade parfeme saigračima

Eldar Ganibegović

Za sada je Chelsea ozvaničio dva ljetna pojačanja, a u pitanju su Raheem Sterling i Kalidou Koulibaly.

Također, vrlo blizu je i dolazak Sevillinog Julesa Koundea za koji će prvak Evrope iz 2021. godine izdvojiti preko 60 miliona eura. 

Momčad Thomasa Tuchela već je pripremila sljedeću metu za ovaj transfer period. Englezi žele dodatno pojačati obranu i pik je pao na igrača PSG-a.

Prema medijima u Kraljevstvu, čini se da će Presnel Kimpembe postati prvi prioritet za Chelsea nakon što će se ozvaničiti transfer Julesa Koundea.

PSG ne isključuje mogućnost njegove prodaje, pogotovo u kontekstu u kojem novi sportski direktor Luis Campos želi dovesti Milana Skriniara na Park prinčeva.

Da bi ga pustili, katarski šeici traže najmanje 60 miliona eura, a trenutno se čini da su Plavci iz Londona spremni platiti 40 miliona eura.

Oglasi

Najvjerovatnije će dva kluba pregovarati i uspjeti se dogovoriti za iznos od 50 miliona eura.

Inače, za Kimpembea se veže jedna nevjerovatna priča iz svlačionice francuskog prvaka.

Koliko god to zvučalo apsurdno Presnel Kimbempe je priznao kako je ukrao parfem od saigarča Thila Kehrera.

"Ne znam i reći ime parfema, ali je nevjerovatan. Imam u automobilu jednu bocu. Ukrao sam je od Thila (Kehrera). Jednom je prošao pored mene i osjetio sam njegov parfem. Mirisao je nevjerovatno dobro", rekao je Kimbempe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pitao sam ga o čemu se radi, pokazao mi je bocu. Miris je bio nevjerovatan. Ne znam ni koja marka je u pitanju. Thilo prijatelju, nikad se neću promijeniti, ali morat ćeš tražiti novi parfem. Ovaj se ne može pronaći ni na internetu."

Inače, Kimbempe na godišnjem nivou zaradi dva miliona eura u PSG-u i spada u grupu igrača sa skromnijim primanjima u svlačionici pariškog velikana.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1654896791
Mogli su i Mbappea dovest.Malo im je ovo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi