Jusufbegović i Tahirović zrače optimizmom: "Svjesni smo šta bi nam značio plasman na EURO"
FOTO: T. Hebib

Medijske aktivnosti bh. reprezentacije

Jusufbegović i Tahirović zrače optimizmom: "Svjesni smo šta bi nam značio plasman na EURO"

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 21. marta ove godine u Zenici igra polufinalnu utakmicu baraža za EURO protiv reprezentacije Ukrajine, a naši momci su se u ponedjeljak okupili na Ilidži.

Odradili su sinoć i trening na stadionu Grbavica, a novi trening zakazan je za večeras također na Grbavici, tako da će naši momci nakon dužeg vremena treninge imati van centra u Butmiru.

Na Ilidži su u toku medijske aktivnosti našeg tima, a danas su se medijima ispred naše reprezentacije obratili pomoćnik u stručnom štabu Nedim Jusufbegović i reprezentativac Benjamin Tahirović.

Prvi se medijima obratio trener Jusufbegović.

"Jučer smo imali uvodni trening, više smo radili na oporavku. Atmosfera je na visokom nivou, igrači su svjesno važnosti utakmice, znamo šta nam može donijeti", rekao je Jusufbegović i nastavio:

"Sa Džekom je sve dobro, imao je težak put, kasno je došao, tako da je dobio sinoć priliku da se malo više odmori, večeras će biti na treningu."

Oglasi

Nakon Jusufbegovića obratio se reprezentativac Benjamin Tahirović.

Opis nije dostupan.

"Došao sam jučer, trenirao sam, imam dobar osjećaj. To će biti najvažnija utakmica za mene, svi smo motivisani i jedva čekamo da počne utakmice"

"Ukrajinci imaju dobre igrače, ali i mi smo spremni, imamo dobre igrače, miks mladosti i iskustva. Ja vjerujem da možemo pobijediti."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podrška će biti ogromna u Zenici.

"Igrači su naš 12. igrač, sretni smo što će biti atmosfera vrhunska, zbog njih ćemo dati još više od sebe. Svi mi mladi igrači znamo šta bi nam značio plasman na EURO, kako državi, tako i nama fudbalerima. Ostali smo dužni navijačima", rekao je Tahirović za kraj.

Top Komentari

hzsg
JUSUFBEGOVIĆU....! sAMO TI JOŠ TREBA KOKARDA, PA NAS POVEDI NA EURO...!!! Podanici ČETNIČKI...., što nisi niti jednom rječu prokomentarisao ŠTA TI RADI TVOJ POSLODAVAC F.K. SARAJEVU. Izdajnici....!!
1 2
Alenizmostara
Pa niko normalan ne vjeruje u tu reprezentaciju. Reprezentacija kojoj Luksemburg drži predavanje nada se da može proći Ukrajinu... Grohotom se smijem
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi