Incident na press konferenciji u Trebinju: Ko je psovao mrtve majke?

Treneri sve zbunjeno posmatrali

Incident na press konferenciji u Trebinju: Ko je psovao mrtve majke?

Edmir Škorić

Nakon utakmice u Trebinju između Leotara i Zrinjskog, koja je završena rezultatom 1:1, došlo je do jednog incidenta.

Leotar, posljednji tim na tabeli, osvojio je veliki bod protiv aktuelnog prvaka. Po završetku utakmice održana je press konferencija za novinare, a na njoj su se zajedno pojavili treneri Marko Maksimović i Sergej Jakirović.

U jednom trenutku jedna osoba u press sali kreće s vulgarnim tonom da se obraća treneru gostiju iz Mostara, a u centru pažnje bio je Nemanja Bilbija, strijelac jedinog gola za Plemiće danas.

"Kome psuje majku mrtvu Bilbija ovdje sada? Svi nama psuje majke mrtve, je li vam to klub? Sram vas bilo. Pa se ugledajte... Pitajte ga šta radi. Psuje mrtve majke jer nema dovoljno tople vode, sram vas bilo", kazao je muškarac, a pokušavao ga je smiriti trener Leotara.

Sve to Jakirović je zbunjeno gledao, njegov kolega smirivao stvari, a press konferencija je nakon toga nastavljena.

Nakon utakmice trener Marko Maksimović je rekao da su prezadovoljni bodom koji će im puno značiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Možda smo ga danas i najmanje zaslužili. Ako gledamo sigurno smo ga protiv Željezničara zaslužili, kao i pobjedu protiv Slobode. Fudbal tako namiri, a imali smo Zrinjskog koji je odlična ekipa. Mi i dalje imamo svoje probleme, ali polako idemo prema svome maksimumu, a to je da skupimo što više bodova do zime i da budemo konkurentni. Tada će se uspostaviti sistem radnih navika, radne etike i doći će rezultat", jasan je Maksimović.

U narednom kolu Zrinjski će ugostiti Slogu iz Doboja, a Leotar nove bodove spasa traži na svom terenu protiv Širokog Brijega.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bananko
Smrad to redovno radi sudijama i igracima, kaznit ga zestoko svaki put!!!!
19 1
Gvardijan
Prije par dana ja sam komentarisao da je Bilbija izuzetan igrac ali da je kao covjek nula i da je svugdje odakle je odlazio .upetom zatvarao vrata i ako je zaista ovo uradio onda je definitivno potvrdjeno da je kao covjek nula.
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi