21

Komentari (21)

delta
*****a i od igraca,da je ista pravo vrijedio na tolike golove davno bi negdje otisao gdje se stvarno igra nogomet,a ne ova nasa divlja liga,niti je čovjek a ni igrač.....
umzm12123
Vidimo se u Mostaru
user1648586005
Kad se djikani i ujke zakace. Da su se barem pobili pa i da je mrtvih bilo , bilo bi mi jos draze.
BHBACIONALE
On je veliki nacionalista i četnički orjentisan
antikomunist
Mene su zasuli dislajkovima kmetovi i komunjare jer sam govirio da je onaj za kojim svrsavaju ovdje naovom UZP portalu jedan obicni fakin i fašista, koji je psovao baiysku maajjku igracima i rukovodstvu Sarajeva. Niko ga nije htio do Zrinjskog i mene taj"transfer"nije nikada iznenadio-našla šerpa poklopac... Ogavan lik. Još jedan razlog pa nemože ni u repku.
Zulfikar
Do jednom kada opsuje nekome mrtvu majku koja je tek umrla pa ga ciko uprati.
umzm12123
Cekamo vas u Mostaru,gorit ce vam
umzm12123
****t cemo vam mater u uzvratu ,od loze pa do igraca...
GuiliDamou
Sto ne stavite tuču ispred sluzbenog ulaza, ima lijepih detalja, veliki profa Jakir u ulozi boksera. Profa Jakir vs. Milović hahahahaha
krems_krems12
Sada ce opet bilbija izaci sa saopstenjem da su njegove rijeci izvucene iz konteksta, da se protiv njega vodi hajka kao 2013. godine kada je psovao adilovicu i bogicevicu.
Gvardijan
Prije par dana ja sam komentarisao da je Bilbija izuzetan igrac ali da je kao covjek nula i da je svugdje odakle je odlazio .upetom zatvarao vrata i ako je zaista ovo uradio onda je definitivno potvrdjeno da je kao covjek nula.
Adnanos
Treba ga pozvat u repku. Nevidjen talenat. Za koju godinu ja garantujem momak igra u ligi petica. Ali treba mu prvo pruzit sansu u repki da se lakse proda.
Ajax11
Udzeš mu pod tuš i dobro ga naguziš i nikad mu više to neće pasti napamet
Adnanos
Sta ako stisne guzicu?
EmirEmir111
Bilbija je klosar obicni. Zbog toga mu je plafon Zrinjski.
pacman
Najbolji je strelac definitvno i dugo ga neće niko skinuti s vrha ljestvice i čestitke za to, al' je momak ****o do kosti i to znaju svi od suigrača do protivnički igrača
Adnanos
Nedaj Boze da ga iko skine sa liste najbolji strijelaca nase lige. To bi znacilo samo jedno, jos jedan propali talenat i jos jedna potvrda da nam je liga najlosija u evropi.
bananko
Smrad to redovno radi sudijama i igracima, kaznit ga zestoko svaki put!!!!
vinkomarinovic
Bilbija kao kapiten i profesijonalac ne moze ovako da se ponasa to je tacka.
Gs25
lalinjo
To pitanje postavi onome tko vas je pustio da uđete u PL,nemate osnovnih uvjeta za igru,od sanitarija do terena,itd...,a Bilbija ako je to stvarno rekao,onda njemu na dušu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti