Bošnjaković očito nezadovoljan suđenjem propustio pressicu, Maksimović zadovoljan pobjedom

Nakon utakmice u Trebinju

Bošnjaković očito nezadovoljan suđenjem propustio pressicu, Maksimović zadovoljan pobjedom

E. Oštraković

Fudbaleri Leotara ostvarili su veoma važnu pobjedu na domaćem terenu protiv Tuzla Cityja, a konačan rezultat bio je 3:2.

Iako su dva puta imali rezutatski zaostatak uspjeli su igrači Leotara da se vrate u utakmicu, a na kraju i da ostvare pobjedu.

Očito nezadovoljan suđenjem bio je šef stručnog štaba gostujuće ekipe Milenko Bošnjaković koji se nije pojavio na press konferenciji.

Sa druge strane jako zadovoljan bio je Marko Maksimović, trener Leotara.

"Svi ste vidjeli, veoma važna utakmica za obje ekipe. Nama je ovo bila posljednja šansa za opstanak. Mislim da smo bili mnogo bolji protivnik, ali opet primimo dva gola iz dva prekida. Prosto u posljednjih pet utakmica ovo je šesti gol iz prekida koji primamo. Igračima moram da čestitam na načinu na koji su odigrali danas. Golman Tuzla Cityja je jako dobro branio. Imali smo dvije tri nemoguće situacije, ali na kraju smo zasluženo stigli do pobjede. Ulazimo u posljednja dva kola sa šansama da ostanemo u ligi", rekao je Maksimović.

Za neutralne je ovo bila odlična utakmica iako se radi o timovima koji se bore za opstanak.

"Vidjeli ste da je bila jako dobra utakmica. Kreirali smo dosta šansi. Tuzla City ima jak dobar igrački kadar, ali imaju neke svoje probleme. Bolji smo od njih u tom nekom međusobnom skoru i to je jako važno. Moja ekipa je mene iznenadila što nije izgubila glavu kada je primila gol. Dosta smo dobri bili u tom posjedu. Mali Čavić je imao jako dobru energiju u tim momentima kada se lomila utakmica", rekao je trener Leotara, Maksimović.

Vrijedi istaći i to da su gosti bili jako nezadovoljni današnjim suđenjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čim je utakmica završena igrači Tuzla Citya prišli su glavnom sudiji Mateu Musi iz Čitluka i dosta toga rekli očigledno nezadovoljni suđenjem.

Pomoćnici Musi danas su bili Radislav Kačavenda iz Gradiške i Boris Dujmović iz Mostara.

Top Komentari

atomskimrav
Samoproglaseni "trener" koji nije postenih 5 bodova osvojio. ****m te licenco kad je dobijaju likovi poput Maksimovica.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije