Press sala na Bilinom polju od danas u novom ruhu, sada može stati znatno više novinara nego prije

Proširen kapacitet

Press sala na Bilinom polju od danas u novom ruhu, sada može stati znatno više novinara nego prije

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra na Bilinom polju igra protiv selekcije Italije utakmicu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pred sutrašnju utakmicu već je održana press konferencija selekcije Italije, dok će Robert Prosinečki pred medije nešto kasnije. Ovo je bila i šansa da se vidi i nova press sala na Bilinom polju koja je proširena pred okršaj protiv Italije.

Zmajevi su prošlog mjeseca igrali u Zenici protiv Finske, a nakon te utakmice počelo je renoviranje i poširenje sale za press konferencije koja je večeras zasijala u novom ruhu.

Radovi su završeni prije nekoliko dana, a mora se priznati da sada press sala na Bilinom polju izgleda veoma dobro. U nju sada može stati 100 novinara što je skoro duplo više nego ranije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U našoj fotogaleriji možete pogledati kako sada izgleda sala za press konferencije na Bilinom polju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi