"Postigli smo najslađi gol"

Press NK Široki Brijeg nakon remija na Grbavici

"Postigli smo najslađi gol"

H. Zilić

U trećem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine snage su na Grbavici odmjerili Željezničar i Široki Brijeg, a konačan rezultat je glasio 1:1.

Nakon meča u Plavom salonu održana je press konferencija, na kojoj se medijima prvi obratio pomoćni trener gostiju sa Pecare Vlado Hrkać.

"Utakmica dobra, atmosfera savrešna, publika je bila vrhunska. Želim se zahvaliti igračima, nisu gubili nadu, postigli smo najslađi gol u posljednjoj sekundi", rekao je Hrkać i dodao:

"Idemo od dana do dana, došlo je neki novih igrača. Idemo smireno, imamo svoj cilj. Široki ima viziju i imamo plan u ovoj sezoni, momci to pokazuju na terenu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Ivica Barbarić opravdano se nije pojavio na press konferenciji zbog stomačnih problema.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...bratska podjela bodova dva bratska hrvatska nogometna kluba.
11 11
SarajFK
Potpuno nezasluzeno. Kao i protiv Igmana.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi