7

Komentari (7)

Al. Ha
Covjek je bomba...
frkt
Fina zamjena za Dzeku u repci za par vremena
Celtic
Ma ta će on imamo Irfana Hadžića i još par ovih što su igrali samo da se prodaju u neke klubove za koje niko nije čuo : )
Arnel925
Čovjek je lud. Zabija skoro svaku tekmu 16 utakmica 12 golova u ligi. Ako nastaviti nema teoretske šanse da neće zavisi u ligi Petice na ljeto.
Bosnaa
Plus treba uzet u obzir u kojoj ekipi igra misleci na poziciju na tabeli ali uz Dzeku i Demirovica imam stvarno 3 fina napadaca
Milos1312
Slazem se definitivno, ne smijemo zaboraviti Koljica. 2 puta se povrijedio, dva puta se vratio jos jaci. Izdrzi Kolja! Prevljak i Demir naravno top. Samo naprijed momci!
Arnel925
Tu je isto Turkeš koji je razvaljivao u švicarskoj prije povrede. Šteta jer bi sigurno dobio poziv protiv Finske. Ali nadati se da ce se vratiti još jači poslije ljeta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti