Prevljak u konkurenciji za igrača mjeseca Salzburga

Bh. napadač igra sjajno

Prevljak u konkurenciji za igrača mjeseca Salzburga

Mladi bh. napadač Smail Prevljak u konkurenciji je za igrača mjeseca Red Bull Salzburga.

Ne čudi da se Prevljak našao u ovom izboru obzirom da je u proteklom mjesecu postigao četiri gola za austrijski tim. Dva je dao na gostovanju kod Altacha, a još dva u domaćoj pobjedi nad Hartbergom.

Zvanična stranica Red Bull Salzburga je danas uvrstila bh. napadača u konkurenciju za igrača mjeseca, a za laskavo priznanje još će se boriti Munas Dabbur, Cican Stanković i Marin Pongračić.

Glasanje koje se sprovodi na sajtu austrijskog tima će trajati sve do 5. septembra.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Interesantno, mediji u Austriji su Prevljaku dali i nadimak "Doppelpack" zbog velikog broja utakmica na kojim je bio dvostruki strijelac kako u Salzburgu ove, tako i u Mattersburgu prošle sezone.

Top Komentari

madr1dist4
Ali opet ga ovaj glavonja nije pozvao u reprezentaciju
3 2
Plavi orkestar
A na klupi protiv Zvijezde.Ušao zadnjih 10 minuta.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije