2

Komentari (2)

Mele
Momka sam gledao kada je imao 15 g, strasan talenat, na blatnjavim terenima je radio cudo sa loptom, greska je sto nije otisao u borusiju Dortmund, ili Ajaks, u Realu pored toliko zvijezda nije imao mjesta naravno, ali moze daleko dogurati, jos je mlad.
Salihović23
Aj niđe veze, momak svake pripreme odradi s Realom, vezni igrač (ni blizu prve postave u prošlim godinama) i sad mu je tek 20 godina. A, Real radi super stvar bolje mu je da igra u Holandiji, nego da sjedi na klupi. Njegovo vrijeme tek dolazi, i Real ga moze vratiti kodgod želi. ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.