Prijateljska ili takmičarska utakmica, Zrinjski nastavlja po svom

Bez pauze za Plemiće

Prijateljska ili takmičarska utakmica, Zrinjski nastavlja po svom

A. Čaušević

Zrinjski je tokom reprezentativne pauze imao ozbiljan test u vidu člana HNL-a, Šibenika. 

Pod Bijelim brijegom aktuelni bh. prvak je slavio pobjedu sa 1:0, a Sergeja Jakirovića može radovati dobro izdanje igrača sa manjom minutažom.

Danas su između ostalih nastupili rekovalesceni Juranović, Tičinović i Hadžić, te ovoljetna akvizicija Zubairu koji se predstavio u odličnom svjetlu.

Jedini gol na meču djelo je Juranovića koji je pogodio u četvrtoj minuti na asistenciju Ćorluke koji je lijepo prošao po desnoj strani.

Kada se sve uzme u obzir može se reći da je Zrinjski sasvim zasluženo slavio trijumf protiv trenutno sedmoplasirane ekipe HNL-a.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Plemići su današnji meč započeli u sastavu Topić - Ćorluka, Magdić, Senić, Brekalo - Stranput, Kamenar, Malekinušić, Zubairu, Juranović - Mandić

Nakon reprezentativne pauze Zrinjski će dočekati Slobodu što će biti dobra prilika za nastavak pobjeda na domaćem terenu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

plemic
poštovani građani ( i seljaci) budite svijesni da bi zrinjski sa ovim igračkim kadrom i u hrvaskoj ligi bio među vodećim
2 0
prvak1905
Mentalitet pobjednika
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi